De kracht in jezelf
Jan Willem Koch
WelkomIntuitieve coachingMogelijkheden en werkwijzenTarievenJan WillemContacttest pagina


Jan Willem
Even voorstellen..

Ik ben een man die interesse heeft in de mensen om me heen. Wat beweegt mensen de dingen te doen zoals ze doen. Ik ben geinteresseerd in de verhalen die mensen vertellen. Dit doe ik dagelijks in mijn werk in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking, die vaak moeilijk hun eigen verhaal kunnen vertellen. Daarbij vind ik belangrijk niet over te nemen, maar te luisteren en te volgen. Dat klinkt makkelijk, maar is zo moeilijk.
Het is immers niet mijn verhaal maar het verhaal van hun. Daarbij staan luisteren, respect maar vooral intuïtie centraal. Zeker bij mensen met een verstandelijke beperking die vaak erg gevoelig zijn.
Daarnaast begeleid ik collega's en stagiaires in mijn team en organisatie.

In 2002 ben ik mijn spirituele praktijk begonnen en heb naast veel consulten verschillende workshops gegeven. Natuurlijk heb ik zelf ook diverse opleidingen gevolgd. Meer hierover kunt u op mijn website www.dekrachtinjezelf.com
vinden.

Naast dit werk wordt ik de laatste jaren steeds meer benaderd door mensen met vragen die een meer coachende aanpak vragen. Zeker in deze economische moeilijke tijden gebeurt er veel voor mensen.

Daarom heb ik besloten deze website te starten met meer accent op coaching dan op meer spirituele zaken. Maar voor mij zijn ze altijd verbonden met elkaar, zoals ik al eerder schreef een mens is een geheel.

Laagdrempelig met een aantal opties, eigen keuze, geen doelen bij voorbaat, geen overname maar een luisterend oor bij jouw zoektocht. De kracht in jezelf weer wakker maken. Daar wil ik je bij proberen te helpen.

En Jan Willem dan als intuïtief coach?

Iemand die geen oordeel heeft...... iemand die geen partij is...iemand die kan spiegelen...iemand die de dingen uit elkaar kan halen....iemand die zelf ook de nodige levenservaring heeft...iemand met gevoel...iemand die ruim de tijd neemt voor je...iemand die niets gek vindt... iemand  die voldoende bagage heeft....iemand die niet gelijk advies geeft....iemand die mee wil zoeken naar de dieper liggende oorzaken... iemand die in staat is bij je eigen gesloten deurtjes kan komen.... iemand die snel emoties kan aanraken... iemand die je laat voelen in plaats van laat vertellen....iemand die empatisch is...iemand die muurtjes kan slechten...iemand die intuitief tewerk gaat....

Wil je  nog meer weten over mij, kijk dan op bovengenoemde website.
Posbank - kasteel Rozendaal  (2014)

WelkomIntuitieve coachingMogelijkheden en werkwijzenTarievenJan WillemContacttest pagina