De kracht in jezelf
Jan Willem Koch
WelkomIntuitieve coachingMogelijkheden en werkwijzenTarievenJan WillemContacttest pagina
Persoonlijk consult
E-mail consult
Wandelconsult


E-mail consult

E-mail consult

Ik zie je denken, intuitief coachen via een e-mail consult?
Kan dat?

In mijn praktijk krijg ik regelmatig mailtjes van mensen die vragen hebben waar ze graag in een persoonlijk gesprek met mij van gedachten over zouden willen wisselen. 
Maar ook krijg ik mailtjes van mensen die liever "anoniem" zouden willen weten waarom juist die vragen hebben waar ze mee worstelen.

In de eerste situatie speelt vaak bereikbaarheid een rol. Zo krijg ik mensen uit alle provincies van Nederland en is reistijd en kosten vaak een probleem. Inmiddels heb ik ook al enkele consulten mogen doen voor mensen uit Belgie.

In de tweede situatie vinden mensen het soms fijn geheel blanco te ontdekken wat ik bij hen voel. Kijk maar hoeveel mensen niet de spirituele hulplijnen bellen. Niet gelijk een persoonlijk gesprek, maar wel een spiegel en
even meekijken.

Om toch te kijken of ik ook voor deze mensen iets kan doen, ben ik begonnen met e-mail consulten.
En de vraag hiernaar is steeds groter geworden, dus het werkt!
Voor mij iedere keer weer spannend, omdat ik niets van de persoon weet, behalve een naam en een foto.
Bijzonder om na het verzenden vaak de ontroerende reacties terug te lezen.

Hoe werkt dit?

Wanneer je een vraag of vragen hebt, stuur je me een email met je vragen en een foto. Belangrijk is dat je alleen zelf op de foto staat, dus niet met andere personen. 
Dit omdat verhalen anders mogelijk door elkaar kunnen gaan lopen.
Belangrijk is ook nog even dat ik geen toekomstvragen concreet beantwoord. De toekomst maak je in mijn visie zelf, doordat er keuzes op je pad komen waar jezelf in kiest. Toekomst is voor mij ook niet belangrijk, maar gaat om de spiegel van vandaag. Wat speelt er nu en wat heeft dat voor invloed op je vragen en de dingen van vandaag, het verleden en de richting in de toekomst.
De kosten (zie tarieven) maak je over o.v.v. e-mail consult en je initialen. 

Dan heb ik alle benodigde dingen en ga ik zo spoedig mogelijk voor je aan de slag.

Ik ben gemiddeld ongeveer 3 uur bezig met het consult en het uitwerken daarvan. Ik stuur je een uitgebreid verslag waarin ik je meeneem in wat ik heb ervaren, gevoeld heb, etc. Ook gebruik ik daarnaast verschillende inzichtskaarten en van dit alles maak ik een verhaal met uitleg. Het kan totaal open zijn zonder vraag, die komt er dan vaak wel ook, of zoals gezegd naar aanleiding van je eigen vragen. Het geheel geeft je een mooie spiegel van vandaag
met voldoende punten en inzichten om zelf mee verder te kunnen. Soms is dit voldoende, soms vinden mensen het daarna toch belangrijk om nog een persoonlijk consult(en) aan te vragen. 
Heb je naar aanleiding van het lezen van het verslag nog vragen dan zal ik je altijd daarbij proberen te helpen.

Zoals eerder geschreven, komt er steeds meer vraag naar deze consulten. 
Deze consulten kun je alleen voor jezelf doen. 

Is dit intuïve coaching?

Ja, mijn ervaring leert dat deze manier werkt voor veel mensen. Juist omdat ik niets weet van de persoon geeft mij dit alle intuïtieve ruimte,  omdat ik niets anders heb om op af te gaan dan de foto. De uitkomsten zijn altijd verrassend en geven mensen voldoende opties om mee verder te gaan. 


WelkomIntuitieve coachingMogelijkheden en werkwijzenTarievenJan WillemContacttest pagina