De kracht in jezelf
Jan Willem Koch
WelkomIntuitieve coachingMogelijkheden en werkwijzenTarievenJan WillemContacttest pagina
Persoonlijk consult
E-mail consult
Wandelconsult


Persoonlijk consult

Persoonlijk consult

De meeste mensen willen graag een persoonlijk gesprek.

In dit gesprek maken we kennis met elkaar en voelen we of het klikt. Dat is voor mij erg belangrijk, want als jij of ik me niet prettig voel, dan is het moeilijk om open de dingen op tafel te leggen.

Na de kennismaking gaan we praten over het waarom van je bezoek. In overleg met elkaar zullen we het pad samen uitstippelen om te bewandelen en ga je op weg. Ik zal met je meelopen en er voor je zijn.

Voor een gesprek trek ik maximaal 90 minuten uit. Alle tijd dus om je verhaal te doen en met elkaar in gesprek te zijn. Ook kan het zijn dat we met verschillende spirituele hulpmiddelen aan de slag gaan, om zo een combinatie te maken met de driehoek meemaken, intuitie en
emoties. 

Openheid, wederzijds respect, luisteren, eerlijkheid zijn, alles blijft tussen ons, zijn enkele kernwaarden tijdens de gesprekken.

Na elk gesprek maken we even de balans op en is het aan jou of je een vervolgafspraak wil. Vaak is één gesprek al voldoende om zelf weer verder te kunnen, soms zijn er meer wenselijk. Maar de keus is altijd aan jou.Kroller-Muller Beeldentuin


WelkomIntuitieve coachingMogelijkheden en werkwijzenTarievenJan WillemContacttest pagina