De kracht in jezelf
Jan Willem Koch
WelkomIntuitieve coachingMogelijkheden en werkwijzenTarievenJan WillemContacttest pagina


Intuitieve coaching
Intuïtieve coaching

Intuïtieve coaching
betekent voor mij coachen, maar gebruikmakend van andere technieken dan je misschien gewend bent.

Mensen komen bij me omdat er ergens iets gebeurt in hun leven waar ze niet tevreden over zijn of waar ze geen weg mee weten. Ieder mens maakt dingen mee, waarbij het soms prettig is om even met een "vreemde" van gedachten te wisselen.

Soms om even "lucht " te krijgen maar meestal staat bewustwording centraal met als uitgangspunt een holistisch mensbeeld en raakvlakken met spirituele levensvisie.
De mens wordt door mij gezien als een geheel. Iedereen maakt in zijn leven zijn eigen verhaal, een uniek verhaal en juist die verhalen fascineren mij.
Naast mooie momenten die we beleven, zijn er in ieders leven ook moeilijke gebeurtenissen die we meemaken. Soms zo moeilijk dat we deze op dat moment niet kunnen verwerken en zoals ik zeg, we ze even achter een deurtje zetten. Maar er komt altijd een moment waarop we vastlopen en het deurtje toch open moet of het muurtje afgebroken moet worden om de pijn te verwerken. Dan pas kun je vaak weer verder.

Naast het coachen komt mijn intuitieve vermogen erbij, omdat ik snel bij deze deuren en/of muurtjes kom en dus bij de bijbehorende emoties. Dit is wat veel van mensen die bij mij een consult hebben gehad aan me teruggeven.

Een reactie van een van de bezoekers:
Ik weet na jarenlange gesprekken met diverse therapeuten rationeel heel goed wat er in mijn leven gebeurd is, maar na 10 minuten in gesprek met jou komt er nu emotioneel zoveel los....bijzonder, dat heb ik eerder nog nooit ervaren....   ( M.B.)

In gesprek gaan met elkaar is de basis van het consult.
Daarnaast kan ik diverse spirituele hulpmiddelen gebruiken, als vele soorten inzichtskaarten, Leela kaarten, etc. 

Daarnaast heb ik inmiddels 30 jaar ervaring in begeleiden van mensen, als teamleider en coach in de zorg, in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag en natuurlijk door de inmiddels vele consulten en workshops die ik heb gegeven vanuit mijn spirituele praktijk De kracht in jezelf.

Misschien is dat laatste nog wel de beste omschrijving van hoe ik intuitieve coaching beleef, namelijk door 3 begrippen met elkaar te verbinden.

Meemaken - Intuïtie - Emoties

Kortom, heb jij ook even behoefte aan iemand die naar je luistert en met je meedenkt?
Mail en maak snel een afspraak....

Ieder mens, ik ook, heeft af en toe even hulp nodig in dit leven. 
Weet één en één is drie......

 
Waterhouse - Miranda

 


WelkomIntuitieve coachingMogelijkheden en werkwijzenTarievenJan WillemContacttest pagina